Всичко това, което става, е едно нещо, което трудно подлежи на

...
Всичко това, което става, е едно нещо, което трудно подлежи на
Коментари Харесай

Няма накъде повече да се пропада. Герджиков с политически коментар


Всичко това, което става, е едно нещо, което мъчно предстои на изложение, което докара до доста интересна, невиждана коалиция сред два враждуващи лагера в лицето на ГЕРБ и " Продължаваме промяната “, която обаче, в името на България взема решение да се коалира, да създадат държавно управление с небосвод от два пъти по 9 месеца. Това сподели проф. Огнян Герджиков, някогашен длъжностен министър председател на България, ръководител на Народно събрание, правист пред " Фокус " във връзка политическата конюнктура в България. " По план е не чак толкоз неприятно. Дали обаче ще се реализира и по какъв начин ще се реализира ми е трудно да предвиждам, само че все се надявам, че няма накъде повече да се пропада ", сподели Герджиков.

Той добави, че цялата тази обстановка е в интерес на " Възраждане "  и предвижда, че в едни скорошни парламентарни избори може да чакаме партията на Костадин Костадинов да е с доста по-голям електорат.
-->
По мотив абсурда, който се вихри към основния прокурор Иван Гешев и прокуратурата проф. Герджиков разяснява по този начин: " Конфликтът е назрял много съществено, там всички извадиха шпагите и битката ще бъде безмилостно жестока. В последна сметка, ще има някакво позволение. Дано да е за положително ". " Трябва да имаме поради, че и предходните основни прокурори, против тях също имаше много стрели. Бяха упреквани в какво ли не, в това число свръхинтелигентният Борис Велчев, Сотир Цацаров – също, да не приказваме за Никола Филчев. Така че това не е нещо ново, да има едно неодобрение против основен прокурор. Това сякаш е белязано надали не от началото на прехода ", сподели в умозаключение той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР